Champagne Voirin-Jumel - Champagne proeven met een prachtig panoramisch uitzicht!

Dit Champagnehuis is opgericht in 1968, na het huwelijk van Françoise Jumel en Gilles Voirin. Beiden zijn kinderen van wijnboeren, afkomstig uit Grand Cru dorpjes in de prestigieuze Côte des Blancs. Champagne Voirin-Jumel is ontstaan na het samenvoegen van hun wijngaarden.

Champagne Voirin-Jumel

Dit Champagnehuis, staat tot de dag van vandaag, bekend om haar "Blanc de Blancs" Grand Cru. De 2 kinderen: Alice en Patrick Vorin, hebben de leiding van het Champagnehuis gezamelijk overgenomen.

Alice Voirin, wijnbouwer van het Champagnehuis, draagt zorg voor de commerciële kant en zij zal u persoonlijk welkom heten tijdens uw bezoek op het domein. Patrick Voirin, ook wijnbouwer, is verantwoordelijk voor de wijngaard en alle Champagnes worden op het domein zelf gemaakt.

Deze familie van wijnbouwers, bezit 12,5 hectare aan wijngaarden, wat neerkomt op ongeveer 120.000 flessen per jaar. Het domein ligt in het hart van de Côte des Blancs; een regio in de Champagnestreek die bekend staat om de kwaliteit van de Chardonnay druiven.

Tegenwoordig zijn er 3 generaties betrokken bij het Champagnehuis: Françoise Voirin-Jumel, Patrick en Alice Voirin met hun kinderen: Julie, Pauline en Léo.

Kom en geniet van onze Champagnes en het uitzonderlijke panoramische uitzicht op onze wijngaarden!

Moet ik een bezoek bij Champagne Voirin-Jumel vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Voirin-Jumel u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt