Champagne Leguillette-Romelot

Champagnehuis Leguillette-Romelot in Charly sur Marne bezoeken

Champagne Léguillette Romelot bezit 8 hectare aan wijngaarden. De bodem is klei-kalkachtig wat zorgt voor intense en elegante Champagnes.

Laurent koos 10 jaar geleden voor een duurzame wijnbouw.

 

Champagne Leguillette-Romelot

Onze wijngaarden zijn voornamelijk beplant met de Pinot Meunier (60%), de koningsdruif van onze prachtige Marne-vallei en daarnaast de Chardonnay en Pinot Noir die zorgen voor diversiteit en finesse in onze Champagnes.

De Clos du Mont Dorin:

Dit stukje ommuurde wijngaard ligt op het zuiden en grenst aan een beekje. Het is voor 0,8 hectare beplant met de aparte druivensoorten: Petit Meslier, Arbanne en Pinot Blanc

De liefde en knowhow wordt al jaren van generatie op generatie doorgegeven alsmede de passie voor de bodem, de wijngaard en het vak van wijnbouwer!

Moet ik een bezoek bij Champagne Leguillette-Romelot vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Leguillette-Romelot u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt