Champagne Pierre Laurent

Pierre Laurent Champagnehuis in Saulchery bezoeken

Al 5 generaties lang is de familie Pierre betrokken bij de druiventeelt en het maken van Champagnes. De familie bezit momenteel 4 hectares in de Marne-vallei, voornamelijk beplant met de druivenrassen Pinot Meunier en Chardonnay.

Champagne Pierre Laurent

De productie van onze wijngaard is typerend voor de bodems van Saulchery, Charly-sur-Marne, Azy-sur-Marne, Crouttes-sur-Marne en Domptin. Deze bodems staan bekend om hun weerstand door de vegetatieve cyclus van de lentevorst.

In 2007 nam Laurent Pierre het Champagnehuis over en in 2010 besloot hij zich commercieel te ontwikkelen.

Laurent Pierre is iemand die passie heeft voor zijn regio, zijn bodem, altijd aandacht voor anderen heeft en progressief in het bewerken van de bodem en de wijnstok.

Welbevinden is een geheel en duurzaam verbouwen is daar onderdeel van.

Moet ik een bezoek bij Champagne Pierre Laurent vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Pierre Laurent u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt