Champagnehuis HATT et SÖNER bezoeken

Wij hebben de eer om deel uit te mogen maken van dit alom gewaardeerde gebied in de Champagnestreek, met respect voor de oude wereld en het authentieke productieproces van het maken van Champagnes van de hoogste kwaliteit. Dit gaat gepaard met een vleugje passie, een stukje innovatie en een dosis kennis...

Champagne Hatt et Söner

Wij nodigen u uit om uw kennis over dit prachtige gouden drankje te verbreden en daarom wil ik u graag inwijden in de unieke cultuur van het maken van Champagnes en een kijkje te nemen in onze chique Champagnehuis.

Hatt et Söner streeft naar een nieuwe manier van het delen van de ervaring met Champagne, iets wat alom wordt bewonderd en geprezen door de toonaangevende Champagne-gemeenschap.

Wij maken Champagnes op basis van 100% Chardonnay-druiven welke worden verbouwd in de Côte de Blancs. Hatt et Söner produceert alleen Champagnes met een jaartal (vintage) met een niet malolacticsche gisting (melkzuurgisting).

Onze Champagnes worden gedefinëerd door finesse, bruisendheid, frisheid en elegantie.

Moet ik een bezoek bij Champagne Hatt et Söner vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Hatt et Söner u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt