Champagnehuis Poirot in Bergère-les-Vertus bezoeken

Champagne Poirot is gevestigd in 1923 en inmiddels hebben al 3 generaties van wijnmakers de kennis van vader op zoon doorgegeven.

Een klein Champagnehuis in Bergère-les-Vertus die u op een grote beleving trakteert. 

 

Champagne Poirot

Ons Champagnehuis ligt in de gemeenten Vertus en Bergères, Vertus in het zuiden van de Côte des Blancs op bodems die zijn geclassificeerd al Premier Cru.

85% van onze wijngaard is beplant met de druifsoort Chardonnay en voor de overige 15% met de Pinot Noir.

Wij nodigen u van harte uit om onze Champagnehuis en onze Champagnes te ontdekken alsmede een aangenaam moment te delen met een familie van wijnmakers.

Moet ik een bezoek bij Champagne Poirot vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Poirot u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt